Om oss | Printa Public Relations

Vi bygger relationer och skapar publicitet.

Printa är en PR- och kommunikationsbyrå i Helsingborg. Vi hjälper företag och organisationer att skapa publicitet, bygga goda relationer med omvärlden och därmed stärka sina varumärken.

Printa grundades 1990 och är därmed en av Skånes äldsta PR-byråer. 2009 förvärvades bolaget av de nuvarande ägarna; kusinerna Leo Holmgren-Recht och Philip Recht. Detta var mitt under finanskrisen och många företag stoppade sina investeringar. Det var en tuff men lärorik start och idag är vi glada att ha den erfarenheten med oss i bagaget.

Vi är en liten byrå med stort engagemang. Våra medarbetare tycker det är kul att gå till jobbet, vilket avspeglas i vårt arbete. Vi har korta beslutsvägar och ger varje kund, liten som stor, vår fulla uppmärksamhet.

Vårt arbetssätt

Tydlig ansvarsfördelning, god planering och löpande dialog med uppdragsgivaren är enligt vår erfarenhet avgörande faktorer för ett framgångsrikt projekt. Vi är vana vid snabba puckar vilket ställer höga krav på vår flexibilitet, utan att ge avkall på noggrannheten.
Efter utfört uppdrag gör vi en utvärdering tillsammans med kunden och tar med oss erfarenheterna in i nästa projekt.

Vår affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att bygga goda relationer med omvärlden. Vi försöker leva som vi lär och är måna om att leverera hög kvalitet i varje projekt. Det är genom nöjda kunder och rekommendationer som vi får nya uppdrag.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med duktiga layoutare, fotografer och webbutvecklare i olika projekt.

Regionalt engagemang

Nordvästra Skåne är vår hemmaplan och vi tycker det är extra kul att få vara med i projekt som stärker regionens attraktionskraft. För tillfället medverkar vi i följande regionala forum: