Vi bygger relationer och skapar publicitet.

Printa välkomnar Mataki (Nordic Waterproofing) som ny kund. Det första uppdraget gällde en pressrelease om Mataki Haloten Steel, en ny underlagsduk för bandtäckta plåttak.

Mataki Haloten Steel har utvecklats i nära samarbete med plåtbranschen och fyller flera funktioner som tidigare saknats på marknaden, såväl funktionella som estetiska. Produkten har bland annat ett nyutvecklat UV-stabiliserat ytskikt som gör takjobbet flexibelt och mindre känsligt för oväntade väderomställningar under byggtiden, samt ett intelligent överlapp som ger plåten ett helt plant utseende.

Printas uppdrag bestod av att förbereda ett digitalt pressrum, skriva en pressrelease, välja ut journalistkontakter och följa upp pressutskicket. Nyheten togs väl emot av byggfackpressen, den publicerades bland annat i tidningen Byggaren och på nyhetsportalen Byggkontakt.

– Kul med leverantörer som både gör det de lovat, i tid och kommer med vettiga motargument samt beprövade lösningar. Vi är mycket nöjda med Printa, säger Jessica Rittinge, uppdragsgivare och kommunikationsansvarig Mataki.

mataki
Galleri-ID saknas, inget kan visas.