Vi bygger relationer och skapar publicitet.

Som en del i projektet ”VM-94 jubileumsmatchen” har Printa och arrangören Norrviken Event skapat ett exklusivt matchprogram. Här varvas reportage om legendariska fotbollsprofiler med rolig kuriosa rörande det magiska mästerskapet 1994. Till exempel intervjuer med Tommy Svensson, Tomas Brolin och Stefan Schwarz. Här finns också personliga hälsningar från framträdande personer i Fotbollssverige.

Matchprogrammet är formgivet av Lars Jansson, en erfaren art director som bland annat jobbat på DI Weekend. Andra samarbetspartners i projektet är Bildbyrån och Veinge Tryckeri.

Under våren har Printa även varit med och anordnat en presskonferens om jubileumsmatchen. Tillställningen var välbesökt. TT, TV4, Expressen, Aftonbladet, Göteborgs-Posten med flera var på plats vilket skapade massor av publicitet i såväl webb-tv som tidningar.

Matchprogrammet kostar 59 kronor och kommer att säljas under jubileumsmatchen i Båstad den 29 juni. För dig som inte kan vänta går det redan nu att beställa hos Starpix.

För mer info och biljetter till jubileumsmatchen: http://norrvikenevent.se.

matchprogram
Galleri-ID saknas, inget kan visas.