Vi bygger relationer och skapar publicitet.

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt från Printa? Skicka ett mejl till leo@printa.se för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

The Final Countdown

15 december 2016

December. En hektisk tid med mycket jobb som ska hinnas med innan året är slut. Men också en tid av förväntan och en längtan efter den där välbehövliga julvilan. En nedräkning av det gamla och en uppladdning inför det nya. För oss på Printa är det i år verkligen The Final Countdown (sorry, vi är 80-talister och kunde inte låta bli Europe-referensen) – efter snart 8 år i branschen har vi tagit beslutet att avveckla verksamheten. Det är full fart fram till jul, därefter stänger vi butiken. Leo kommer dock att fortsätta arbeta som skribent och PR-konsult i egen regi, Philip är från och med årsskiftet öppen för nya utmaningar.

printa-final-2

När vi summerar 8 år av PR-byråverksamhet kan vi med stolthet titta tillbaka på såväl spännande som utmanande projekt inom en rad olika branscher. Och vilken resa det har varit! En resa som bitvis varit tuff, men framförallt fantastiskt rolig och lärorik. Men allting har ett slut. Vi har kommit till en punkt där vi känner att det är dags att göra någonting nytt. Att bryta ny mark och ta sig an nya utmaningar har alltid legat oss båda varmt om hjärtat. Nu är tiden mogen för det.

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla våra kunder, samarbetspartners och andra människor vi mött under resans gång. Ingen nämnd, ingen glömd, ni vet vilka ni är. Tack för ett kul och givande samarbete! Vi vill gärna hålla kontakten med er framöver, så adda oss på Linkedin om ni inte redan gjort det:
Leo Holmgren-Recht
Philip Recht

Tack än en gång för den här tiden!

/Philip (070-449 33 55) & Leo (076-210 65 16)

Gränslös PR-succé

5 september 2016

På uppdrag av Gränslösa Möten har Printa skapat publicitet för evenemanget A Sustainable Tomorrow i Båstad 4 augusti. Det fick stor medial uppmärksamhet med hjälp av pressinformation, nyhetsbrev och sociala medier.

gm-media-ny

Kongressalen på Hotel Skansen i Båstad var fullsatt när Fredrik Reinfeldt och John Hope Bryant talade om morgondagens utmaningar. Evenemanget gästades även av H.K.H. Prinsessan Sofia i egenskap av hedersordförande för välgörenhetsorganisationen Project Playground. Ett 30-tal ackrediterade journalister och fotografer var på plats för att bevaka evenemanget, bland annat TV4 Nyhetsmorgon, Expressen och Dagens Industri.

– Printa Public Relations levererar alltid i tid och med bästa kvalitet, de har en kunskap och erfarenhet som är ovärderlig. De kan konsten att lyssna och konvertera dina mål och drömmar till konkret handling. Gränslöst tänkande och alltid bäst när det gäller, säger Bosse Nilsson, grundare av Gränslösa Möten.

Nyheter i korthet

5 september 2016

Här är några aktuella uppdrag och projekt som vi jobbat med under början av hösten.

Hbg Talks

Den 5 oktober är det dags för näringslivsdagen Hbg Talks på Helsingborg Arena. Printa har intervjuat arrangör och föreläsare till en temabilaga om evenemanget som kommer ut med Helsingborgs Dagblad den 21 september.

hbg-talks

Mataki Test

Mataki Test är en innovativ lösning för att kontrollera tätheten på låglutande tak. Maskinen hittar läckage som är svåra att upptäcka vid en okulär besiktning. Det underlättar takläggarens arbete och ger fastighetsägaren en ökad trygghet. Printa har skrivit en pressrelease som distribuerats till fackpress inom bygg och fastighet.

mataki-test

Stenströms

Vårt digitala lifestylemagasin Mosto.se fick en exklusiv intervju med Stenströms chefsdesigner Peter Jüriado om herrmode i allmänhet och skjortor i synnerhet.

stenströms